Tilbage

STAUB OG PAUL BOCUSE: PARTNERSKAB SIDEN 1998 EN UNIK MODEL FOR PAUL BOCUSE

STAUB, det prestigefyldte traditionelle firma fra Alsace og den berømte Michelin-stjernekok Paul Bocuse fra Lyon har arbejdet trofast sammen igennem deres kærlighed for fransk madlavning siden 1998. Støbejerns-cocotten, højt elsket af kulinariske fans, har altid været midtpunkt i disse kreative samarbejder.

For at fejre dette lille jubilæum i 2013, modtog Paul Bocuse en unik cocotte, som dokumenterer, hvor højtagtet Paul Bocuse er af sine kollegaer verden over. Denne cocotte vil stolt stå til skue i denne store Michelin-koks restaurant "L‘Auberge du Pont de Collonges" i nærheden af Lyon.

Lige fra starten så Paul Bocuse funktionaliteten, æstetiken og fremragende kvalitet bag STAUB produkterne. Støbejernsmaterialets karakteristiske emaljering og høje ydeevne muliggør den perfekte tilberedning af nærmest uendelige variationer af kulinariske delikatesser.

Efter et par års tæt samarbejde blev Paul Bocuse udnævnt som den officielle ambassadør for STAUB-gruppen og dens produkter. Denne udnævnelse blev efterfulgt af en cocotte med et enestående design og derefter af en serie af gourmetopskrifter udviklet med kreativitet og passion i Paul Bocuse-instituttet.

Michael Gordner, bestyrelsesmedlem i ZWILLING-gruppen og ansvarlig for Business Unit Kitchen, som STAUB har tilhørt siden 2008, nyder at bruge tid i mesterkokkens restaurantkøkken. "Det bedste sted at teste kvaliteten af vores produkter er i Paul Bocuses køkken. Som indehaver af tre Michelin-stjerner lige siden 1965 kan han se tilbage på en utrolig succesfuld karriere. Og det faktum, at han bruger støbejernsprodukter fra STAUB i sit køkken, er en stor ære for os!"

Madlavningslegenden Paul Bocuse bekræfter, at kvalitetsprodukterne fra STAUB bruges i hans fantastiske køkken i Lyon til at tilberede møre grøntsager, kød og saucer hver eneste dag. "Det franske køkken ville ikke være, hvad det er i dag uden alle disse retter, som kan tilberedes langsomt i en cocotte. STAUB cocotter er brugsrigtige kvalitetsprodukter."

Og for behørigt at fejre det 15-år lange samarbejde, blev Michelin-kokken overrakt en ganske særlig cocotte.

Som en del af Bocuse-d'Or konkurrencen i 2013, den mest eftertragtede pris for kommende kokkestjerner, signerede næsten 200 professionelle kokke fra hele verden en sort oval cocotte, som nu har fået en æresplads i Bocuses restaurant. Den sidder der som en hyldest til venskabet og anerkendelsen af en mand, som i årtier har været frontfiguren for sofistikeret fransk kogekunst i Frankrig.

STAUB Paul Bocuse

PAUL BOCUSE COCOTTEN

Paul Bocuse

Indehaver af tre Michelin-stjerner i 50 sammenhængende år. En enestående rekord lige til historiebøgerne!

STAUB besøgte Paul Bocuse for behørigt at fejre det 15-årige tætte samarbejde, samt hans fødselsdag.

Klik på videoen for at deltage i festlighederne!

STAUB Paul Bocuse

"EN GOD KALVESKANK ELLER OSSO BUCCO TILBEREDT I EN COCOTTE ER VIRKELIG NOGET SÆRLIGT. OG DET ER PRÆCIS, HVAD DER GØR DET FRANSKE KØKKEN SÅ SPECIELT! BRAVO TIL STAUB COCOTTEN."

Shop

køb gryder