Alle serier

gryder HEMMELIGHEDEN BAG SUND OG NATURLIG MADLAVNING

Køkkengrej fra STAUB garanterer nænsom og naturlig madlavning for at bevare den fulde smag, aromaerne og vitaminerne i maden – ideel til et sundt måltid. Lågets underside er udstyret med "knopper", der er fordelt over hele den indvendige flade af grydelåget. Knopperne gør, at der konstant genereres en "nedbørseffekt", da væden kondenserer og derefter regner ned over maden i gryden. Nedbørseffekten resulterer i, at maden bevarer sin saft og kraft og fremhæver ingrediensernes nuancer og aromaer.

SHOP

SE VORES UDVALG ONLINE

gryder

egenskaber

Cocotte - Das Geheimnis des gesunden und natürlichen Kochens

fordele

Tilbereder møre retter, hvor ingrediensernes fulde smag fastholdes. Regelmæssig brug intensiverer smag og aroma. 

detaljer

Fås i flere smukke farver, som vil pryde bordet, når maden serveres direkte i cocotten. Dekorativ lågknop, nikkelbelagt eller lavet af messing, varmebestandig op til 250°C.

særtræk

Undersiden af låget på STAUB gryderne er udstyret med små knopper, der fortætter dampen fra maden og regner som dråber over retten. Det resulterer i, at maden bliver ekstra saftig.. STAUB cocotten fastholder 10% mere fugt under madlavningsprocessen end konkurrerende gryder. (Testet af Cetim Cermat 11/2009)

anvendelse

Utrolig alsidig og ideel til tilberedning af gryderetter, svitsning, slow-cooking og endda til bagning af brød! Egnet til alle komfurtyper, inklusiv induktion.

håndtering

Let at anvende både for madlavningsentusiaster og professionelle kokke.

alle produkter

Gryder