Tilbage

BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER, ZWILLING J.A. HENCKELS AG

Staub er en del af ZWILLING-Gruppen

INTRODUKTION

Den ansvarlige part i henhold til databeskyttelsesloven er ZWILLING J. A. HENCKELS A/S SCANDINAVIA (herefter "ZWILLING J.A. HENCKELS"). Denne persondatapolitik regulerer håndteringen af personlige oplysninger af ZWILLING J.A. HENCKELS kunder eller besøgende (herefter "Kunde", "Besøgende" eller "Bruger") af ZWILLING J.A. HENCKELS. Persondata er specifik information om personlige eller faktuelle omstændigheder af en identificeret person. Ved at besøge ZWILLING J.A. HENCKELS hjemmesiden accepterer brugeren at ZWILLING J.A. HENCKELS må indsamle og behandle personlige brugerdata til formålene nedenfor anført.

Databeskyttelse (PDF 0,22MB)

DATAINDSAMLING

Når hjemmesiden tilhørende ZWILLING J.A. HENCKELS tilgås, så indsamles den associerede information som anført nedenfor.

- Dato, tidspunkt og varighed af besøg
- Placering
- IP-adresse
- Udbyder
- Henvisende URL
- Anmodede URL
- Browser
- Styresystem

ZWILLING J.A. HENCKELS bruger disse data (såkaldte logdata) til formål af statistisk analyse og optimering af det udbudte. Her forbeholder ZWILLING J.A. HENCKELS sig retten til at gennemgå de indsamlede data i tilfælde af berettiget mistanke om uretmæssig/ulovlig anvendelse.

I overensstemmelse med databeskyttelsesloven vil persondata kun blive indsamlet, behandlet eller brugt, hvis dette er tilladt i henhold til lovgivningen eller brugeren accepterer dataindsamlingen. Hvad angår brugsmønstrene af besøgende på hjemmesiden, så evalueres disse uden tilkendegivet accept af de besøgende, dataene vil udelukkende blive brugt i anonym eller pseudonym form.

Når en kunde kontakter ZWILLING J.A. HENCKELS, vil kundekontaktinformation og information vedrørende henvendelsen blive gemt af ZWILLING J.A. HENCKELS for effektivt at kunne behandle henvendelsen.

ZWILLING J.A. HENCKELS samarbejder med serviceudbydere, som behandler visse data på vegne af ZWILLING J.A. HENCKELS. Dette gøres udelukkende i overensstemmelse med den gældende databeskyttelseslov. Nærmere bestemt har ZWILLING J.A. HENCKELS aftaler med serviceudbydere vedrørende databehandling. Med påpasselig udvælgelse og regelmæssig kontrol sikrer ZWILLING J.A. HENCKELS, at serviceudbyderne opfylder alle organisatoriske og tekniske forholdsregler krævet til at beskytte de besøgendes personlige oplysninger. Eksempler omfatter behandling af betaling (betalingskort), analyse af vores databaser, udsendelse af nyhedsbreve og andre salgsfremmende aktiviteter, såvel som analyse og dokumentation af besøg på hjemmesiden.

Disse serviceudbydere har adgang til personlige oplysninger nødvendige til udførelse af deres opgaver. De må dog ikke bruge oplysninger til andre formål. De er endvidere forpligtet til at behandle oplysningerne i overensstemmelse med denne persondatapolitik og loven om behandling af personoplysninger. Af denne grund engageres sådanne serviceudbydere regelmæssigt og er bundet af dansk lovgivning om behandling af personoplysninger, samt den europæiske databehandlingslov.

COOKIES

Cookies er små filer, som lagres på brugerens enhed under besøg på bestemte hjemmesider. Cookies bruges til at lagre specifikke enhedsrelaterede informationer på brugerens enhed. De bruges primært til at fremme en hjemmesides brugervenlighed og derved fordele. Disse små filer er også i stand til at indsamle statistiske data vedrørende brug af hjemmesiden, som kan anvendes til at forbedre udbyderens servicer og produkter. Brugere kan påvirke brugen af cookies. Mange browsere tilbyder muligheden for at begrænse eller fuldkommen forhindre lagring af cookies. Dette kan ufordelagtigt påvirke brugervenligheden og begrænse service tilbudt af hjemmesiden. Der kan dog stadig gennemføres køb på hjemmesiden.

På denne hjemmeside anvendes cookies af ZWILLING J.A. HENCKELS. Brugeren oplyses om brug af cookies i begyndelsen af besøget på siden. Ved fortsat at bruge hjemmesiden accepterer brugeren anvendelsen af cookies, medmindre han eller hun ændrer indstillingerne i browseren og deaktiverer cookies. Cookies kan også anvendes til målrettet reklame.

GOOGLE ANALYTICS SOFTWARE

ZWILLING J.A. HENCKELS bruger Google Analytics, en webanalysetjeneste udbudt af Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (herefter "Google"). Google Analytics bruger "Cookies", tekstfiler, som lagres på brugerenheden for at muliggøre analyse af brugerens anvendelse af hjemmesiden. Information genereret af cookies vedrørende brugerens anvendelse af hjemmeside overføres normalt til en server ejet af Google i USA og lagres der.

I tilfælde af aktivering af IP-anonymisering på denne hjemmeside, vil IP-adresserne af brugere af Google blive trunkeret i EU-medlemsstater eller andre parter i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Kun i ekstraordinære tilfælde vil den fulde IP-adresse blive sendt til en Google server i USA og først da trunkeres. IP-anonymisering er aktiveret på denne hjemmeside. På vegne af operatøren af denne side vil Google bruge denne information til at evaluere anvendelsen af siden af brugere, udarbejde rapporter om hjemmesideaktivitet og tilvejebringe andre hjemmeside- og internetrelaterede servicer til hjemmesideoperatøren.

Som en del af Google Analytics kan din IP-adresse ikke blive fusioneret med andre data af Google. Brugeren kan afvise anvendelsen af cookies ved at deaktivere cookie i browseren. Deaktivering af cookies kan dog negativt påvirke brugeroplevelsen af hjemmesiden. Brugeren kan ligeledes forhindre browserdata i at blive anvendt af Google ved at installere Browsertilføjelse til fravalg af Google Analytics. Denne kan downloades her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

YDERLIGERE INFORMATION OG KONTAKT

Hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende databeskyttelse hos ZWILLING J.A. HENCKELS, så kontakt venligst info@zwilling.dk eller send et brev til:

ZWILLING
Baltorpbakken 12 B
2750 Ballerup
DANMARK

ZWILLING J. A. HENCKELS A/S SCANDINAVIA
Opdateret: 01. juli 2016.